Om BikeGeek

Bikegeek – priser  | udstyr | træning

Bikegeek er stedet for cykel nørder og entusiaster der ønsker ekstra viden om cykling inden for træning, cykelløb, udstyr og meget mere.
Vi vil med vores indhold forsøge at hjælpe dig med at vælge det bedste indenfor hver kategori.

Vores populære prisrobot sammenligner dagligt priserne fra adskillige forhandlere på hundrevis af produkter. Så du får altid et godt overblik over priserne inden du handler.

Vi elsker at køre cykelløb og med vores cykelløbskalender får du et uddybende overblik over cykelløb i Danmark og resten af verden.

Bikegeek er reklamefinansieret

Hos bikegeek ønsker vi at vores indhold ikke er prop fyldt med reklamer der forstyrrer og ødelægger læseoplevelsen for dig. Så vi holder mængden af banner reklamer på et minimum.
Vi henviser nogle gange til vores samarbejdspartnere der giver os en mindre kommission hvis der skabes et salg på grund af vores henvisning til dem. Dette vil ikke have nogen betydning for dig som bruger af bikegeek.dk . På den måde støtter du os i vores videre arbejde med bikegeek.dk

Spørgsmål?

Kontakt os endelig hvis du har spørgmål, ris/ros eller andet relevant. Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. Svarer vi ikke lige med det samme er vi nok ud at cykle.

Kontakt os