Motionscykelløb i Alperne – Cykelløb i udlandet

Vil du udfordre dig selv med et motionscykelløb i Alperne, finder du her en oversigt over de mest kendte løb. De to mest populære løb er uden diskussion La Marmotte i Frankrig og Maratona dles Dolomites i Italien.
Der er ingen tvivl om at de franske alper er populære, men lande som Schweiz og Østrig byder også på store og særdeles hårde endagsløb for motionister.

I tabellen finder en oversigt over de mest populære løb i Alperne.

Ingen fremtidige cykelløb fundet

Er du på udkig efter cykelløb i Danmark, så se oversigten over cykelløb i Danmark her.

Hvorfor prøve kræfter med et motionscykelløb i Alperne?

Flere tusinde deltagere til samme løb. Lange stigninger på over 6%. Temperaturer fra 5 til 35 grader. Mere end 5000 højdemeter på en dag. Motionscykelløb i Alperne tilbyder de hele.
Du får masser af udfordringer og en kæmpe cykeloplevelse af at deltage i et cykelløb i Alperne. Flere løb har eksisteret i mere end 30 år og afholdes med største grundighed og super service før, under og efter løbet.
Nogle løb afholdes på aflukkede veje helt uden trafik og med depoter der er helt i top.

Det kræver god forberedelse for os cykelryttere fra flade Danmark at køre i bjergene i mange timer. Derfor er bedriften og den personlige sejr måske endnu større når du efter mere end 6 timer, krydser målstregen en kæmpe oplevelse rigere.

At deltage i et motionscykelløb i Alperne er noget helt særligt. Når du først har prøvet det, ved du hvorfor.

Udover cykelløb i Alperne, arrangeres der adskillige andre cykelløb i udlandet der hvert år tiltrækker tusindevis af cykelglade motionister.