Cykelrejser – Oversigt over bureauer med cykelrejser

Cykelrejser - rejsearrangører
Cykelrejser

Rejsebureauer der arrangerer cykelrejser

Vil du give din cykeltræning et boost i foråret med en af de populære cykelrejser til Mallorca’s skønne bjerge? Deltage i en af de store grandfondo’s i alperne som f.eks. La Marmotte,Maratona dles Dolomites, Stelvio eller L’etape du tour? Eller afslutte sæsonnen med at køre på tværs af pyrenæerne i Coast to Coast.
Udvalget af cykelrejser fra danske rejsearrangører har aldrig været større. Du finder bureauer der udelukkende fokuserer på Mallorca og er specialister hér. Andre med stor erfaring i hvert år at sende flere hundrede danske cykelmotionister til La Marmotte i Frankrig.
Lige meget om du aldrig har kørt i bjerge før eller allerede kravler op ad de stejleste stigninger som en bjergged vil du finde en rejser som passer dig. De fleste rejsebureauer opdeler deres gæster efter niveau således at alle får det mest optimale ud af deres cykelrejse.

Vi har samlet en oversigt over de største arrangører af cykelrejser. Mange får hurtigt udsolgt af deres forårs rejser til de populære uger på f.eks. Mallorca. Så vent ikke for længe med at bestille.


Cykelstig

Stig's cykelrejser

Rejsebureau der udelukkende beskæftiger sig med cykelparadiset Mallorca og kalder sig selv specialister på Mallorca.
Tilbyder fleksible rejser med f.eks. egen transport og naturlogvis pakkerrejser med det hele


Dan Frost Cykelrejser

Dan Frost Cykelrejser
Arrangerer cykelrejser til Mallorca, Italien, Korsika, de fanske alper, Coast to Coast i Pyrenæerne


Ruby Rejser

Ruby Rejser

Certificeret arrangør af rejser til cykelløbet La Marmotte i Frankrig samt officiel touroperatør til Maratona dles Dolomites i Italien. Fra 2019 er også Granfondo Stelvio i Italien på programmet.
Derudover arrangerer de cykelrejser til Korsika


Bering Travel

Bering Travel

Rejsearrangør af private cykelrejser til flere forskellige destinationer i Europa.


Cykelferie til Mallorca? Se cykelruter på Mallorca her