Fars dags gaver – 10 gaveideer til cykelrytteren

Fars dag - I Love Far

Gaver du kan forkæle din cykelglade far med på fars dag. Her er nogle gode gaveidéer

Far’s dag er den 5. juni, og leder du efter en gave til din cykelglade far, er her 10 gaveidéer du kan forkæle ham med.

Bog: Cykelalmanak

Cykel Almanak - Rolf Sørensen

Fylder denne bog ikke allerede på far’s bogreol med cykelbøger, er denne et must. Fyldt med træningstips, beskrivelser af sæsonens cykelløb og masser af gode historier fra Rolf Sørensens liv som cykelrytter.

Rapha t-shirt

Klassisk T-shirt fra Rapha med broderet logo – fås i flere farver. Perfekt til den cykelglade far der også vil markere hans interesse når han ikke lige sidder på cyklen.

Energi produkter fra Purepower

Purepower Energy

Giv far noget ekstra energi til at komme igennem cykelløb og lange træningsture. Danske Purepower laver energiprodukter af højeste kvalitet med smag af Danmark. F.eks. Carbo Race energidrik med hyldeblomst smag eller Energy Snack kakao med smag af havregryns kugler.

Pulsbælte – Wahoo Tickr

Wahoo Tickr Heart Rate pulsbælte

Får styr på pulsen under træning. Wahoo Tickr pulsbælte med både ANT+ og Bluetooth så det er kompatibelt med Iphone og Android samt naturligvis cykelcomputere

Multitool Værktøj – Atredo med 17 funktioner

Atredo Multitool med 17 funktioner

Far’s værktøjskasse når han er afsted på cyklen. Multitool fra Atredo med 17 funktioner. Indeholder alle de vigtigste størrelser af unbraco, skruetrækker, fastnøgler og torx til reperationer på landevejen.

Cykelcomputer – Garmin 830

Garmin Edge 830 cykelcomputer

Nyeste top cykelcomputer fra Garmin med kortvisning, alarm ved styrt og masser af måledata for at give far de bedste betingelser for optimal træning.

Dialægt – Cykelrytteren Plakat/Kort

Dialægt Cykelrytteren plakat

Du kender dem måske allerede fra ‘Løvens hule” på TV. Plakaterne fra Dialægt – Far vil med sikkerhed blive glad for ‘cykelrytteren’. Fås også som kort.

STRAVA medlemsskab

Strava Summit abonnement

“Hvis det ikke er på STRAVA skete det ikke” – giv far et abonnement til STRAVA så han kan uploade alle hans cykel data og følge ssn træningsindsats. Har han allerede abonnement forlænger dette gavekort hans eksisterende med 1 år.

Nye dæk – Continental Grand Prix 5000

Grand Prix 5000

Træt af at høre på at far nu er punkteret igen? Disse nye dæk fra Continental reducerer punkteringerne og optimerer samtidig rullemodstanden.

Badevægt – Garmin Index Smart Scale vægt

Garmin Index Smart badevægt

Når vægten er eller skal i fokus inden sommerens ture i bjergene. Garmins Index Smart Scale vægt måler fedtprocent, BMI, vandprocent, muskelmasse og meget mere. Kan genkende op til 16 personer og gemme data online.