Black Friday 2018 – Cykeludstyr

Black Friday 2018 - tilbud på cykeludstyr
Black Friday tilbud på cykeludstyr

BLACK FRIDAY er slut for denne gang

Næste Black Friday holdes fredag 29. november 2019

Julen nærmer sig og du kan med vores guide til julegaver få gode ideer til ønskesedlen.

Prisrobot – sammenlign priser fra flere forhandlere

Benyt vores unikke Prisrobot der dagligt henter priserne på en lang række produkter fra flere forhandlere.

Hvad er Black Friday?

Black Friday stammer fra USA og er fredagen efter Thanksgiving, som altid afholdes den fjerde torsdag i november. Black Friday er som regel begyndelsen på julehandlen, hvor webshops og butikker starter ved midnat med gode tilbud.
Dagen har siden 2005 været den travleste dag i detailbranchen, i USA blev der i 2013 solgt for $57,4 mia.

Black Friday startede ikke som en dag med tilbud, men derimod som en beskrivelse af trafikken i Philadelphia efter Thanksgiving. Gaderne var bogstavelig talt sorte af mennesker og biler.
Udtrykket Black Friday bredte sig senere til andre dele af USA.
Butikker lavede efterfølgende om i beskrivelse og mente at de ikke tjente penge fra januar til november, og det derfor var en markering på at de igen fik sorte tal på bundlinjen.

Hvorfor holdes der Black Friday i Danmark?

En række butikker og webshops startede i 2013 op med Black Friday tilbud i Danmark. Det var en kæmpe succes, og året efter deltog endnu flere webshops og butikker med særtilbud på denne ene dag.
De tre dage med størst aktivitet i dankort handlen er på Black Friday i 2015, 2016 og 2017, større end tidligere rekorder ved julehandlen den 22. og 23. december.
Der blev i 2017 omsat for over 2.1 milliarder kroner på Black Friday.

Sådan forbereder du dig til Black Friday

Det kan være stressende at skulle finde de bedste tilbud på Black Friday. Med lidt forberedelse får du mere ud af dagen.
Lav en prioriteret liste over det cykeludstyr du vil kigge efter. Listen kan hjælpe dig med at fokusere på det du skal kigge efter.

Det kan være en fordel at du noget tid inden Black Friday, følger med i prisudviklingen af de produkter du søger. Så kan du nemmere vurdere hvor godt tilbudet egentlig er på selve dagen.

Mange butikker vil angive en procentvis besparelse på f.eks. 30%. Lad dig ikke snyde af høje procentsatser. Sammenlign tilbud i forskellige butikker, så ender du med at gøre den bedste handel.

Har du ikke allerede gjort det, så sæt kryds i kalenderen fredag 29. november 2019. Og er du langtids planlægger har du her datoerne for de kommende år:

  • Black Friday 2020 – Fredag 27. november 2020
  • Black Friday 2021 – Fredag 26. november 2021